Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

CCIH Cursos, há 20 anos disseminando sabedoria

Area Restrita

Prevenção de infecção no SND e lactário

Alimentos contaminados representam risco no ambiente hospitalar, pois temos pacientes predispostos a desenvolver infecção através de contaminação oral. Conversamos com a professora Olivia Palmeira como prevenir esse contágio. #amamoscontroladoresdeinfecção #valorizoconfionocme #ccih #iras #mbaccih #snd #lactário #ih Principais tópicos:
04:00 fatores de contaminação alimentar
14:00 estrutura física e fluxograma das atividades
40:00 visitas técnicas no setor
52:00 classificação de microrganismos quanto temperatura de crescimento
54:00 qualidade da água no SND
57:00 inspeção em SND terceirizado durante a pandemia
1:02:00 temperatura de conservação de alimentos
1:05:00 controle de contaminação em vegetais
1:07:00 controle de contaminação em moluscos e peixes
1:08:00 controle de contaminação em carnes
1:10:00 controle de contaminação em aves
1:12:00 medidas gerais de controle de contaminação alimentar
1:20:00 medidas de higiene pessoal e ambiental
1:24:00 doenças veiculadas por alimentos
1:29:00 recomendações gerais de prevenção
1:34:00 laboratórios de referência para estudo de contaminação em alimentos
1:36:00 alimentos levados por acompanhantes
1:39:00 contraprova alimentar
1:40:00 principais microgasnismos isolados
1:42:00 vinagre tem ação antimicrobiana?
1:45:00 cuidados com câmeras frias
1:46:00 lactário
1:52:00 desinfecção de mamadeiras
1:58:00 enterocolite em UTI neonatal e o lactário
2:05:00 dienta enteral

Compartilhe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
×